HÁZIREND

Száraz-Dancsi Kitti
IKON kozmetika
Győr, Damjanich u. 21.
Bejelentkezés: 20/252-7242

HÁZIREND

Házirendemet mindannyiunk érdekében, esetleges félreértések elkerülése és szolgáltatásaim nyugodt és zökkenőmentes igénybevétele céljából hoztam létre. Bejelentkezésükkel, kezeléseim igénybevételével vendégeim automatikusan elfogadják Házirendemet.


• Időpont foglalás/ módosítás/ lemondás

Szolgáltatásaimat előzetes időpont foglalással tudják vendégeim igénybe venni.

Időpont foglalás lehetséges telefonon (+36 20 252 7242), messenger üzenetben, sms-ben, illetve viber üzenetben hétfőtől péntekig 8-18 óra között. Munka közben sokszor nem tudom felvenni a telefont vagy üzenetre azonnal visszaírni, de a lehető leghamarabb reagálni fogok a megkeresésre.

Az előre lefoglalt időpont az esedékesség előtt minimum 24 órával módosítható vagy mondható le díjmentesen.

24 órán belüli módosítás/ lemondás esetén következő alkalommal a kimaradt szolgáltatás díjának 50%-a pluszban felszámolásra kerül.

Amennyiben nem kerül lemondásra az időpont, de mégsem jelenik meg a vendég a lefoglalt időpontra, készenléti díjként az elmaradt kezelés 100%-át számolom fel.

Nem kiegyenlített készenléti díj esetén, illetve az utóbbi helyzet (lemondás elmulasztása és nem megjelenés) kettőnél többszöri előfordulása esetén – legnagyobb sajnálatomra- az érintett vendégnek – nem áll módomban újabb időpontot adni.


• Érkezés/távozás rendje

Szolgáltatásaim igénybe vételéhez célszerű 5 perccel a kezelés megkezdése előtt érkezni. (Átöltözés, papucs vétele, stb.)

A késést kérem előre jelezni, 15 perc késés után új időpont egyeztetése szükséges ebben az esetben a beírt szolgáltatás 50%-a megtérítendő, vagy a rövidebb időben részarányos munkát tudok elvégezni a többi vendég időpontjának betartása érdekében.


• Szalonomban tiltott tevékenységek

Tekintettel szalonom tevékenységére, melyhez nyugodt és egészséges körülmények biztosítása szükséges, szalonomban dohányozni, alkoholt fogyasztani, hangoskodni (hangosan telefonálni) nem lehet.


• Fizetés

Készpénzes fizetésre van lehetőség, az árak forintban értendők.


• Kisállatokra vonatkozó szabályozás

Szigorú higiéniai előírások biztosítása miatt semmilyen kis állatot nem tudok üzletembe beengedni.


• Tisztasági, egészségi kitételek

Fertőző betegség esetén törvényileg tilos a szalon látogatása, beleértve az influenzás megbetegedéseket is.
Kötelező a csere papucs, melyet szalonom biztosít.
Esetleges egészségügyi problémák elhallgatásából adódó panaszok felmerülése esetén semmilyen felelősséget nem tudok vállalni.


• Ajándékutalványaim lejárati ideje

Ajándékutalványaim a rajta feltüntetett időpontig érvényesek. A lejárati idő után nem felhasználhatóak.Köszönöm vendégeimnek, hogy Házirendem betartásával hozzájárulnak rendezett üzletmenetemhez és többi vendégem nyugalmához.
Szolgáltatásaim igénybevételéhez kellemes időtöltést kívánok!

Száraz-Dancsi Kitti / IKON kozmetika
Győr, 2021. 01. 01.