GIGI klasszikus nagykezelés

Általános arctisztító kezelés, mely hatékony megoldást nyújt a problémás bőr számára. A kezelés a bőr letisztítását, tonizálását, peelingezését, arc,-nyak és dekoltázs masszírozását, gőzölését, kitisztítását, bőr fertőtlenítését, VIO használatát, pórus összehúzó pakolását, ultrahanggal történő hatóanyag bevitelét és az arc bőrének befejező táplálását tartalmazza.

Kezelés ideje: 90 perc
Ára: 7.700 Ft

GIGI klasszikus kiskezelés

Arckezelés professzionális, bőrtípusnak megfelelő termékekkel. A kezelés a bőr letisztítását, peelingezését, egy hatóanyag ampulla ultrahanggal történő bevitelét, arc-,nyak és dekoltázs masszírozását, egy tápláló pakolás felhelyezését valamint egy hidratáló krém besimítását tartalmazza.

Kezelés ideje: 60 perc
Ára: 6.700 Ft

Collagen Elastin kezelés - rugalmasítás és feszesítés

A bőr különböző rétegeinek kollagén és elasztin tartalma határozza meg a bőr rugalmasságát. Az öregedés során különösen a fénynek kitett helyeken a kollagén merevebbé válik. A folyamat késleltethető, ha oldható kollagént juttatunk a bőrbe. A kollagénes, elasztinos készítmények rugalmasabbá teszik a bőrt, javítják a vizfelvevő-képességét, új, erős és rugalmas kollagén szálakat hoznak létre. A termékcsalád alkalmazása már 25 éves kortól elkezdhető a ráncok megelőzésére, később pedig kezelésére, a kötőszövet állapotának javítására.

Kezelés ideje: 60 perc
Ára: 6.700 Ft

GIGI Lotus kezelés - egzotikus bőrápolás

A kezelés olyan értékes hatóanyagokat tartalmaz, mint a csodálatos lótusz-, fehér tea és zöld tea kivonat. Már a készítmények kellemes illatvarázsa is ellazít, felfrissít. A lótuszvirág kivonata táplál, regenerál, hidratál, érősíti és védi a bőr immunrendszerét, a sejtek és erek falát, stimulálja a kollagén szintézist, gátolja a bőr öregedését. A fehér és zöld tea kivonatát, mint a leghatékonyabb antioxidáns komponenseket tartja számon a kozmetikai ipar, de méregtelenítő, öregedésgátló hatása is közismert.

Kezelés időtartama: 60 perc
Ára: 6.700 Ft

New Age kezelés - érett bőrre fitoösztrogénnel

A menopauza után a drasztikus hormonális változások miatt a bőr jelentős mértékben veszít feszességéből, nedvességtartalmából. A növényekben megtalálható fitohormonok nem véletlen kerültek az utobbi időben a szépségipar érdeklődésének körébe. A fitoösztrogének olyan vegyületek, amelyeknek szerkezete és hatása majdnem megegyezik az emberi petefészekben termelt ösztrogénével, melyről tudjuk, hogy a változás időszakában a mennyisége csökken. Hatása a bőrre: fokozza a kollagén és elasztin rostok rugalmasságát, az epidermiszben lévő sejtosztódásra jó hatású, erősíti a bőr immunfolyamatait, erősíti az irha érhálózatát, szabályozza a bőrben zajló lipid folyamatokat.

Kezelés ideje: 60 perc
Ára: 6.700 Ft

GIGI E-vitamin kezelés

Az E vitamin az utóbbi évtizedekben vált az igényes kozmetikumok alapanyagává. Születéshordozónak nevezték el, mert az E vitamin a tojássárgájában, magvakban, a csírákban fordul elő legnagyobb mennyiségben, valamint a fejes salátában és a májban.

Az E-vitamin pozitív bőrgyógyászati hatása évek óta jól ismert. A róla szóló tudományos kutatások bebizonyították, hogy a vitamin időszakos kozmetikai alkalmazása hatékonyabb, mintha tabletta formájában kerülne a szervezetbe.

Az E-vitamin elsősorban antioxidánsként működik, megvéd a nap és a környezet káros hatásaitól és csökkenti az öregedés folyamatát, amit a szabad gyökök okoznak.

Ezenkívül a bőr szarurétegének stimulálásával javítja annak nedvességtartalmát, kisimítja a ráncokat.

A Gigi Cosmetic Laboratories E vitamin készítményeiben liposzómába „csomagolt” D1 alfa-tokoferol- acetát található. Ez a bőrtípustól függetlenül:

  • stimulálja szarusejtek szintézisét
  • védi a bőrt a káros hatásoktól
  • gátolja a ráncképződést
  • hidratáló, -ezért normál, száraz és zsíros bőrökre is alkalmazható

Kezelés ideje: 60 perc
Ára: 6.700 Ft

Hydroabráziós kényeztetés

A hidroabrázió nem más, mint vízsugárral történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat. A kezelés hatására a bőr "fellélegzik", megnő az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbak a bőr természetes anyagcsere folyamatai. Mindig csak az elszarusodott rétegeket hámlasztja a kezelés, így nem kell bőrirritációtól tartani. A hidroabrázió kezelés menete: A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, mely során a bőrt arctejjel letisztítom, bőrradírozom és tonizálom, majd ezt követi a hámlasztás. A vízsugaras hámlasztás után következik az ultrahangos hatóanyag bevitel, mely különösen fontos, mivel a hámlasztás után a bőr áteresztő képessége megnő, oxigénellátása javul. Végül a kezelést egy kellemes masszázzsal zárom, mellyel további hatóanyagot juttatok a frissen kezelt arcbőrbe.

Kezelés ideje: 60 perc
Ára: 7.200 Ft

Arc és dekoltázsmasszázs

A nyak- és a dekoltázs területéről gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig a bőr itt is éppúgy igényli a megfelelő gondoskodást, mint az arcon. A masszázs célja a szövetek feszességének és rugalmasságának megtartása,az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése.

Kezelés ideje: 30 perc
Ára: 3.300 Ft