Szeretettel köszöntöm az IKON kozmetika honlapján!

Száraz-Dancsi Kitti kozmetikus vagyok. A képzettséget 2005-ben szereztem meg. A szakmai tudást a tanulmányaim mellett, az édesanyámtól sajátítottam el, aki kiváló mesterem volt. Hálásan köszönöm Neki, hogy az elmúlt évek során ennyi mindent tanulhattam Tőle.
Úgy gondolom, hogy ebben a hivatásban elengedhetetlen a folyamatos tanulás, önképzés, ezért számos továbbképzésen vettem és veszek részt. Nyitott vagyok az új eljárások és módszerek elsajátítására.

Olyan varázslatos kis helyet álmodtunk meg, ami a vendég teljes pihenését, ellazulását, szépülését szolgálja, természetesen mindenki számára személyre szabottan. Üzletemben egyszerre egy vendéggel foglalkozom, így nyugodt környezetben, halk zene mellett biztosítom a teljes testi és lelki feltöltődést. Szolgáltatásaim között megtalálhatóak a legkedvezőbb árú alapkezelések és a magasabb kategóriájú exkluzív kezelések is.

A kezelésekhez a GIGI cég professzionális termékeit alkalmazom, melyek garantálják a kiváló minőségű hatóanyagokat a sikeres végeredményhez. Munkámat a profi kozmetikumok mellett magas színvonalú gépek segítik.

Meggyőződésem, hogy az ápoltság, a jó megjelenés a mai világban nem csak érték, de elvárás is velünk szemben. A tökéletes külsőnk pozitívan befolyásolja a közérzetünket, ezáltal magabiztossá tesz bennünket magánéletünkben, a munkahelyünkön és a társasági életünkben is.

Az IKON kozmetika Győrben, patinás környezetben, a Damjanich utcában található.

Előzetes bejelentkezés alapján szeretettel várom minden kedves régi és új vendégemet!