Dermaroller

Az eljárás az esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott leglátványosabb bőrfiatalítási eljárások egyike.

A henger által ejtett apró tűszúrások serkentik a kollagéntermelődést, mivel a bőrt érő finom sebzések hatására olyan biológiai aktivátorok kezdenek termelődni, amelyek beindítják a bőr saját kollagén termelését. Így a kollagén rostok termelődése 300-400%-kal fokozódik, mely az apró ráncok látványos csökkenését, a tág pórusú bőrfelszín elsimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését eredményezi.

A kezelés hatékonyságát fokozhatjuk, hogy a kis sebeken, mint csatornákon keresztül orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőrbe.

A kezelés érzéstelenítés és megfelelő bőrfertőtlenítés mellett zajlik.

Javasolom: Vízhiányos, dehidratált bőr, megereszkedett, petyhüdt bőr, száraz, érzékeny bőr, ráncok, tág pólusú vagy aknés heges bőr, seborreás bőr, apróbb mimikai ráncok, öregségi és pigmentációs foltok, terhességi csíkok eltüntetésére, halványítására, bőr textúra javítására.

Mellékhatás: Enyhe bőrpír, amely általában másnapra eltűnik. Érzékenyebb bőrűek esetében 1-2 napig tartó kisebb véraláfutások is jelentkezhetnek. A bőrt a kezelést követő hetekben min. 20 faktorú napvédő krémmel védeni kell az erős napfény ellen, napozás, szoláriumozás nem ajánlott!

Ellenjavallat: Rosacea, aktív gyulladt bőr, herpesz, keloid képződésre hajlamos bőrtípus, bakteriális, gombás, vírusos bőrfertőzés.

Gyakoriság: Kéthetente, 4-6-8 alkalommal, kúraszerűen.

Eredményesség: A dermaroller 1-3 alkalmazását követően már látványos javulásról számolnak be a páciensek, de az igazi eredményre 2-3 hónapos kezeléssor után várható. Vendégenként 1 derma-rollert használunk, melyet minden vendégnek meg kell vásárolnia, mivel az csak az Ő bőrére alkalmazható. A készüléket minden használat előtt és után fertőtlenítjük és saját dobozában tároljuk.

A kezelés ideje: 70 perc
Ára: 8.000 Ft
Roller ára (a roller kb. 5 kezelést bír, ugyanis a mikrotűk elkopnak, tompulnak): 6.200 Ft

Bérlet 5+1 alkalom: 40.000 Ft (ebbe nem tartozik bele a roller ára, az külön megvásárolandó)