Glycopure - AHA savas hámlasztás

A Gigi Glycopure kezelés kíméletes hámlasztást tesz lehetővé minden bőrtípus számára. Alacsony savtartalom mellett, igen látványos hatást érünk el vele. Az AHA sav mellé A-vitamin (retinol) is került a készítménybe, amely a sejtosztódást elősegítő hatásával felerősíti a kezelés bőrfiatalító tulajdonságát.

A normál szaruképzési folyamatnál a bőr megújulása 28 nap alatt megy végbe. A kor előrehaladtával ez a folyamat lelassul, így a bőr felületén egyre jobban láthatóvá válnak a ráncok, pigment- vagy májfoltok, hegek, kiemelkedő bőrelváltozások és más hámképzési rendellenességek. A bőr petyhüdtté, ráncossá, egyenetlenné, foltossá válik. A GIGI Glycopure hámlasztás ezekre a problémákra kínál megoldást. 4-6 vagy 8 alkalomból álló kúraszerű kezeléssel, a bőr problémáitól függően. A hámlasztás hetente 1 alkalommal történik, viszont már 1 kezelés is nagyon látványos! Az AHA sav nem csak a bőr szarurétegében, de mélyebb hámterületeken és a hám alatti irhában vagy dermisben is jótékony szerkezeti változásokat hoz létre.
A glycopure hámlasztás során a bőr gyorsabban regenerálódik. Nyitottá válik a hatóanyagok maximális felszívódására, elősegíti a kozmetikai hibák, ráncok elhalványulását illetve megszűnését, feszesíti a bőrt, javítja az aknés bőrproblémákat!

A Glycopure AHA savas hámlasztás a következő problémákra nyújt segítséget:

  • A bőr öregedési folyamatainak lelassítása illetve megelőzése,
  • Kisebb ráncok kisimítása,
  • Feszesítés, kollagénképzés,
  • Pattanásos bőr kezelése,
  • Faggyúmirigy működésének szabályozása,
  • Májfoltok és szeplők halványítása, egységes, szép színű bőr elérése,
  • Tág pórusok finomítása,
  • Napsütés vagy szolárium által károsodott bőr regenerálása.


A glycopure hámlasztó kúra végére az arcbőr hámrétege megújul, egyenletes festékezettségű lesz, és a ráncok kisimulnak. Feltöltődik, feszessé válik a kötőszövet. Az arcbőr újra élettel-teli és fiatalosan sugárzó lesz. A bőr tapintásra sima és bársonyos. A glycopure kezelés még eredményesebb, ha otthoni arcápolásra a kozmetikus által javasolt, a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumok segítik a regenerálódást.

Ellenjavallatok: allergiás bőrfelület, herpesz, lázas beteg állapot, terhesség, szoptatás, sebes bőrfelület, gyulladt-roseceás bőrfelület. A kezelés a bőr letisztítását alacsony savtartalmú folyékony lemosóval, az enzim peeling használatát, a bőr előkészítését zsírtalanítóval a sav feltétele előtt, az AHA sav majd a közömbösítő felvitelét az arcra, 20 perc arcmasszázst, illetve a kezelt bőrfelület nappali krémmel való ápolását tartalmazza.

Kezelés ideje: 60 perc
Ára: 7.600 Ft

Bérlet 5+1 alkalom: 38.000 Ft