Tű nélküli mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia, egy rendkívül hatékony alternatív módszer a hatóanyagok mélyebb rétegekbe történő bejuttatására, fájdalmas szúrás és vágás nélkül.

Egy új technika, amit azért fejlesztettek ki, hogy segítse az aktív anyagokat áthatolni a bőr felső rétegein, teljesen fájdalommentes, relaxáló hatású! Az eljárás során lehetővé válik makro- és mikro molekulák bejuttatása egyaránt, beleértve azokat a tömény hatóanyagokat is, melyeknek molekulasúlyuk magas, pl. kollagén, elasztin, hyaluronsav, aminosavak és vitaminok, amik feszessé, üdévé, fiatallá változtatják a bőrt.

A kezelés azonnali bőrfeszességet biztosít, az arckontúr feszesebbé válik, tartósan megszűnik a száraz érzés, a ráncok sokat finomodnak, a megereszkedett bőr teltebbé válik. A láthatóan fiatalosabb megjelenés hosszabb időre megmarad, illetve megelőzi a további ráncok kialakulását is.

A kezeléshez felhasznált hatóanyagok 100% tisztaságú orvosi mezoterápiás anyagok, előre elkészített koktélkeverékek és egyénileg összeállított hatóanyagok is bevihetők a bőr mély rétegeibe.

A beavatkozás allergia- és mellékhatás nélküli, mivel analitikai tisztaságú, steril, bőrbarát anyagokat juttatunk közvetlenül a sejtekbe és a szövetekbe.

A tű nélküli mezoterápia, azaz az elektroporáció hatékonyságát növeli, ha a bőr a gépi kezelést megelőzően átesett egy mikrodermabráziós (bőrcsiszolás) előkészítésen.

A kezelés menete:

  • A bőr letisztítása
  • Tonizálás-zsírtalanítás-fertőtlenítés
  • Hydroabrázió
  • Hatóanyag bejuttatása mezoterápiával (15-20 perc)
  • Tápláló pakolásKúraszerű használat ajánlott, mely 3-6 alkalmat jelent, ezután havi 1 fenntartó kezeléssel az eredmény hosszan fenntartható. Ellenjavallat: terhesség, epilepszia, pacemaker, súlyos aknés bőr.

Kezelés ideje: 60 perc
Ára: 7.500 Ft

Bérlet 5+1 alkalom: 37.500 Ft

Mikrodermabráziós kezeléssel együtt: 8.900 Ft