SHINY LOOK - ragyogó tekintet

A szem körüli apró ráncok vagy a szem alatti sötét karikák, ödémák genetikailag már fiatalabb korban is kialakulhatnak és sok bosszúságot is okozhatnak. A szemkörnyék kezelése, a készítmények helyes kiválasztása nagy szakértelmet igényel, mivel a szem nagyon érzékenyen reagál a hatóanyagokra, illatanyagokra.

Allergiás bőrűek, érzékeny szeműek számára is biztonsággal elvégezhető a SHINY LOOK szemkezelés.

A kezelés nagyon érdekes, látványos és hatékony bazalt kövekkel végzett masszázst tartalmaz. Ez egyfajta litoterápia - egy ősi kövekkel végzett kezelés. A hideg vízbe helyezett bazaltkövek a testnél hűvösebb hőmérsékletüket és különleges tulajdonságuk, hogy ezt a hőmérsékletet sokáig megtartják. A masszázs során a hűvös kövek és a meleg kéz váltakozása, valamint a felhasznált hatóanyagok együttesen biztosítják a módszer hatékonyságát.

Kezelés menete: Az bőr alapos letisztítása után gyengéd mozdulatokkal a stimuláló szérum felvitele következik, majd a hideg vízben lehűtött bazaltkövekkel és a meleg kéz váltakozásával átmaszírozom a szemkörnyéket. Ezután a transculent alga peel-of maszkot helyezek fel a szemre, 15 perc hatóidő letelte után pedig az intenzív regeneráló szemkontúr krémmel zárom a kezelést.

Ajánlás: Minden bőrtípusra, 25 év felett.

Bőr állapota: Fáradtság jelei a szem körül, szem alatti táskák és sötét karikák, ráncok, szarkalábak, megereszkedett bőr.

Alkalmazás gyakorisága: 5-6 kezelés kúraszerűen vagy egyszeri kezelésként az arckezelések kiegészítésére.

Kezelés ideje: kb. 30 perc
Ára: 3.000 Ft
Kezelésbe építve: 2.500 Ft