A kezelés célja, hogy komolyabb időráfordítás nélkül a stresszes, fáradt bőr felfrissüljön, akár egy ebédidő alatt.
Az alábbi kezelések közül választhat:

Ultrahangos kezelés

Az ultrahangos kozmetikai kezelés, bármely bőrtípus esetén alkalmazható, de az adott bőrtípusnak megfelelő hatóanyaggal történik.

A kezelés előnye, hogy az ultrahang eléri a bőr mélyebb rétegeit is, ahová képesek bejutni a kezelés során célzottan használt hatóanyagok, zsírban oldódó vitaminok, a bőr számára fontos zsírok.

A bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyag eléri az új bőrsejteket és a hatást később is, valamint hosszú távon fejti ki. Az ultrahangos kezelés eredményeképp a bőr frissebb, fiatalosabb lesz. Hatása a ráncos bőrre jótékony, a kialakuló ráncok képződését lassítja. A bőr nedvességét kozmetikai úton pótolni lehet, hogy a bőr ismét friss és üde legyen.

Hatásmechanizmusa:
A kozmetikában használatos ultrahang készülék a hanghullámokat közvetítő közegen keresztül juttatja a bőrbe. Ez a közeg a legtöbbször valamilyen olaj, vagy emulzió.

A kezelés már egy alkalom után is látható eredményt nyújt, viszont kúraszerűen alkalmazva érhető el a legjobb hatásfok.
A kezelés tartalmazza a letisztítást, a peelinget és az ultrahanggal való kezelést.

Kezelés ideje: 20 perc
Ára: 3.300 Ft

Hideg-meleg arcvasalás

A kezelés hatására a sejtek anyagcseréje javul, az arcbőr üdébb, fiatalosabb lesz. Az arcvasaló különböző hőmérsékleten fejti ki hatását (18-40 fok). Elve a hatóanyag-csapda effektus.

A kezelés első felében a meleg hatására az erek kitágulnak, így a bőr vérátáramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás és a salakanyagok elszállítása. A kitáguló pórusoknak köszönhetően a hatóanyagok könnyebben jutnak be a bőrbe, felgyorsul az anyagcsere, az építő folyamatok kerülnek előtérbe.

A kezelés második szakaszában a hideg hatására összehúzódnak a pórusok meggátolva a már bejutott hatóanyagok eltávozását a bőrből. Ezt hatóanyagcsapdának hívjuk.

A meleg hatása a bőrre: bőrfunkciók javítása, öregedési folyamatok késleltetése, felszívódás fokozása, relaxáló hatás, passzív vérbőség (sápadt-fakó bőr) esetén.

A hideg hatása a bőrre: bőr nyugtatása, meleggel kombinálva értorna, mikrodermabrázió után hűtő hatás, gyulladáscsökkentés.

Az arcvasaló ellenjavallatai: láz, fertőző betegség, bőrbetegség, trombózis.

Kezelés ideje: 20 perc
Ára: 3.300 Ft